Post by metenburgtownwa on Mar 12, 2022 5:05:57 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Magic: merge land ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Magic: merge land IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ doświadczenie ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Magic: merge land 2022 version ▞▞▞
Wow
dobre gry
Dragon Magic: merge land معمایی qvhj
Nieco powolny
Nieźle, ale myślę, że musisz dodać kilka specjalnych wydarzeń
Bardzo dobre
S-pen nie działa w grze
Dobra gra
Na razie w porządku
Smoki są trochę zbyt zajęte, wypełniają krainę szybciej, niż można połączyć rzeczy i nigdy nie upuszczają przedmiotów w pobliżu takich przedmiotów.
Ciągle się zawiesza, a następnie resetuje ... odinstalowany
Ogólnie moje doświadczenie było świetne! Jedyny problem, jaki miałem do tej pory, to czasami usterki. Na przykład przypadkowo uderzyłem w jeden z moich kryształów. Wypełniło moje rzeczy, więc wydałem je wszystkie ze smoczych domów. Kiedy połączę je wszystkie, powinno to dać mi dom na poziomie 5 i pozostawić mi dom na poziomie 3, ale najwyraźniej przeciążył się czy coś i zamroził ekran. Wyszedłem i ponownie wszedłem do gry, ale kiedy to zrobiłem, w grze znajdował się tylko dom na poziomie 3. To była ostatnia usterka.
Super gra polecam
To słodkie
Jak dotąd wydaje się OK
Dobra gra. Opowie o tym innym
DOSKONAŁA I EKSCYTUJĄCA GRA
Zabawna gra
Urocza gra łącząca
Za wolno, smoki nie reagują na dwukrotne dotknięcie. Nudy. Spróbowałem gry ponownie, mając nadzieję, że się poprawi. Niestety nadal mam te same problemy. Bez zmiany.
Miłość łączy gry
Bawić się.
Uwielbiam tę grę i jest całkowicie uzależniająca x
Naprawdę cieszę się grą
Całkowicie niesamowita aplikacja uwielbia ją w drogę
Dużo zabawy,
Ładna grafika i lepsza niż większość gier scalających
Trwa zbyt długo nad chmurami ma problem, że grasz w to samo i znowu nie jest dobre
Calming Crosswords 拼字 ulq
kocham to
Zabawna gra z uroczymi smokami. Naprawdę bardzo lubię tę grę, jedyną rzeczą, która jest trochę frustrująca, jest to, że smoki nie mają dużo energii/wytrzymałości, robią może 2 lub 3 rzeczy, a potem idą spać. Chciałbym tylko, żeby mieli trochę więcej energii, na przykład, żeby pozwolili im zrobić 5 do 7 rzeczy przed ponownym snem. Poza tym uwielbiam tę grę i uważam ją za przyjemniejszą niż niektóre inne gry scalające.
م
Pomyślałem, że wypróbuję tę grę nawet z problematycznymi recenzjami. Od teraz będę trzymał się recenzji. Wcześniejsze minigry zepsuły się, a potem baza nie mogła się nawet pobrać.
Dragon Magic: merge land פאזל mjpl
Czy po nowym połączeniu znalazłem ten i uwielbiam to?
Dragon Magic: merge land معمایی iwd
Dragon Magic: merge land Puzzle gdgu
Bardzo fajny
Zabawna i łatwa do grania
Uwielbiam tego typu gry.
Niezwykle dobrze wykonana gra fantasy. Ciesz się grą, poziomy są zabawne i interesujące. świetna gra
Gra jest w porządku, ale jest trochę powolna. Trzeba mieć więcej miejsca lub zmniejszyć domy i inne rzeczy. Właśnie zacząłem i mam nadzieję, że będzie lepiej. Na razie daję ci 4 gwiazdki.
Trochę powolny
Przeładowałem grę i działa cudownie, uwielbiam ją
Bardzo fajna gra.