Post by metenburgtownwa on Mar 12, 2022 4:54:01 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puppy Diary: Epic Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puppy Diary: Epic Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Puppy Diary: Epic Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra může hrát tuto hru hodiny a je to relax, dobrá věc pro děti, když jsou ve dveřích, když prší a fouká vítr
Puppy Diary: Puzzle epico 3 Casual qdf
Je to dobrá hra, myslel jsem, že je to lepší pro mladší generace. Myslím, že je lepší, když se to mladší naučí dělat, pak všechno sledují a poslouchají, co to je, a pokud milovník psů, je to také dobré
Zábavná hra. Baví mě to hrát
Rád hraji tuto hru, když jsem o přestávce v práci nebo když jsem v neděli v práci. Když ráno vstanu, když se připravuji do práce, hraji tuto hru. Každé ráno vstávám v 5:30 a zatímco čekám na jízdu, aby mě dopravili do práce, hraji hru
není špatné
Doposud to byla zábava a odpočinek. Je to roztomilá hra.
Zatím je vše dobré
Neutratil jsem žádné peníze na tuto nádhernou malou hru a jsem na úrovni 101. Zatím jsem neměl žádné problémy, ale jen aktualizován, takže doufám, že nezačne mít závady.
Měl jsem to a pak to začalo nefungovat....
Unavte násilné zabíjení a restartování hry prakticky po každé úrovni, protože reklamy se v této hře správně neškálují a nemůžete z nich odejít...
Kdy přidají další kapitoly? 900 úrovní je vše, co má? Smutný. Hra se mi líbí, ale přidávat jednu kapitolu po druhé je trochu smutné. Proč nemůžete přidat další? Jak dlouho mám čekat na kapitolu 23? Hra se mi líbí, jen mě nezajímá 1 kapitola za měsíc. 23 tady a pryč.
Hra zamrzla v polovině úrovně 3 a nereaguje
Líbí se mi tato hra
Nudný
Užijte si hru, barevnou a snadno se hraje 👍
Dobrá hra .. 2 mnoho doplňků .
Jako ty hru. Dobré posilovače a jako kolovrat. Zábavná hra Ale není dost mincí nebo tahů. Uvádějte pouze malé počty. Získání tahů stojí více coinů, než kolik dáváte. Měl by dát více mincí s videem. Vždy je lepší udělat hry přátelštější pro hráče. Po odinstalaci došly coiny. Neplatím z vlastní kapsy, abych získal více tahů nebo mincí.
Stále se nemůžete připojit k týmu proč!
Nemohu se připojit k týmu, nuda kvůli příliš mnoha reklamám.
Právě začal v pohodě, zatím potřebuje být schopen předělat etapy, pokud tři hvězdy nebyly dosaženy
Velmi příjemná a odpočinková hra
Je to zábavné, ale příliš mnoho pomoci. Vím, jak hrát všechny hry, protože se všechny v jistém smyslu liší. Děkuji ☺️😊
Opravte své závady. Když jdete přidat volný pohyb na začátku úrovně, zamrzne to. Musíte zavřít všechny karty, restartovat hru a ztratíte dárky zdarma.
Hra se mi líbí, ale přestala naplňovat můj život po 24 hodinách, kdy jsem nehrál, stále jsem neměl žádné životy, se kterými bych mohl hrát, tak jsem je smazal
Milujte tuto hru! Grafika, hrací čas, dárky, všechno!!!!
Miluji tuhle hru. Hraji to každý den. Vynikající hratelnost a úžasné roztomilé postavy. Vše funguje skvěle, rychle se načítá a pokud se budete dívat na reklamu, získáte zdarma bootery PŘIJĎTE HRÁT
Nevadí mi jedna nebo dvě reklamy, ale je tu příliš mnoho reklam, po úrovni je reklama a pak chtějí, abyste se dívali na reklamy na dárky zdarma, to si nemyslíte.. Hra se mi líbí, ale ne všechny reklamy... přemýšlím o jeho smazání, protože všechny reklamy
Dokončil jsem lvl 801, teď čekám na nové kapitoly. V turnaji jsem se trefil dvakrát jako první, hádanka se velmi snadno čistí podobně jako Genie & Gem od Jam city. Pokud potřebujete extra booster, musíte se dívat na reklamy, abyste vyčistili hádanku a vytvořili 1. v turnaji jako já.
Vím, proč jsou reklamy potřeba, ale tohle je PŘÍLIŠ MOC! Budete sledovat více reklam než hrát hry! Navíc všechny ty doplňky jako připojení k týmu atd. nemůžete dělat, protože NIKDO NEHRAJE! Příliš dětinské!
Zatím to příliš nevyčerpává peníze nebo je závadné. Zabije čas a doba sledování reklamy je srovnatelná s podobnými herními aplikacemi.
Zatím super
Nezačíná od začátku
Úrovně jsou snadné a zábavné.
Tak roztomilé a barevné. Miluji to.
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Casual momu
Nuda a příliš mnoho reklam.
Nádherná hra výborná a skvělá je i zábavná, vtipná
PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY! Hraní je v pořádku. Některé reklamy ale musí zmizet.
Velmi roztomilá a milující hra, která vás musí rozesmát.
Právě začal x
Emoji Puzzle! Atjautības spēles ulh
Dobrá hra příliš mnoho reklam Tato hra se mi opravdu líbí. Obzvláště možnost sledovat reklamy na každou hádanku, abych si vylepšil, ale když se dívám na jednu, nechci se dívat na jinou. Taky se mi nechce koukat 2 nebo 3 zatáčky. Snažil jsem se to tolerovat, ale prostě to nejde. Poslední reklama dokonce vyskočila na závěrečnou kartu. Návrh by mohl vytvořit kratší reklamy nebo méně reklam. Změnil jsem svou recenzi na 1 kvůli odpovědi, která mi byla dána. Žádná jiná hra, kterou jsem hrál, neměla tolik reklam, abyste za ni zaplatili.
Nelíbilo se mi to @ all.
Ve hře je mnoho reklam, abyste si ji užili, vezměte si prosím nějakou ven. Užijte si ji více. Mohlo to dát 4 nebo více.
Zábava zábava zábava
Super hra,akorát by mě zajímalo proč tam dáváte šanci si třeba přidat tahy když to nefunguje!!!!
Roztomilé a dobré pro váš mozek, ruce a oči
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Casual momu