(Android/iOS) Restaurant Paradise: Sim Builder lõpmatu kalliskivide häkkimine
Feb 18, 2022 1:57:24 GMT 2
Post by faicourbutogge on Feb 18, 2022 1:57:24 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu kalliskivide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Mäng on üsna sirgjooneline. Ilmselgelt meeldis mulle armas graafika. Suurepärane jõudemäng. Jäin mõneks ajaks eelmise telefoni juurde ja laadisin uuesti uue telefoni jaoks alla. Mul on hea meel seda mängu uuesti mängida!
Mida? Ainult 4 tärni? Miks? Kuna saate seda mängu muuta, saate sõbra lisada 😭 Aitäh
Mulle meeldib see, sest seda on lihtne mängida ja jahh, daimondi on raske tabada ja seda viimasel ajal, sest ootame mõne maja uuendamist. hiljaks ja kauaks
Hea, et ma armastan seda mängu, kuid minu tase ei ole suureks kasvamine, w
Ravintolaparatiisi: Simulaatio Simulaatio snf
hakkasin just mängima, nii et ei oska selle kohta palju öelda. Sellel on 2D-mängu jaoks hea graafika, mängustiili pole liiga raske välja mõelda, muusika on korralik. Värskendan oma arvustust, kui olen seda natuke rohkem mänginud
Mängud on hetkel korras.
Minu varasemaid edusamme ei salvestata pärast rakendusest väljumist.
Dragons: Rise of Berk シミュレーション yizj
Mäng on hea, kuid seda ei salvestata minu kontole, ma kaotan oma LV 14 mängu. Pärast seadme lähtestamist kasutan mängu linkimiseks FB-d, muutudes LV 2-ks nii kurvaks.
Armas..lihtne..lõõgastav..ehitusmäng...parim osa on see, et saate mängida võrguühenduseta..aga mul on soovitus...kas te, poisid, võiksite teha lihtsamaks põrandate liigutamise n ka väikeste laudade ümber n näiteks võib-olla suudan mitut hoonet korraga teisaldada.. peale selle, et ma armastan seda mängu endiselt..armastan ka teisi...😊
Graafika on nii armas ja loojad (Happy Labs) ei ole isekad, et panna meid palju münte teenima. Installisin selle just eile ja nüüd naudin seda väga! ♡
See on lõbus mäng. Kuid raha teenimine on tõesti aeglane. Ma keeldun raha mängudesse panemast. Mul on oma rahaga paremaid asju teha, kui see mängudele minema visata. Nii et kui teil on palju aega ja kannatust, on see mäng teie jaoks.
see jahutab ja leevendab stressi
Ma armastan seda mängu, kuid pettumuseks on raha koheselt kadunud ja teemant ka ning nagu oleks mul nii palju raha osta ja oleks tore, kui lisaksite mõned uued nõud, uued põrandad, uued taimed, uued mänguväljakud, rohkem ruume ja muud uut. asjad restorani kaunistamiseks.
Mäng on lihtne. Sõltuvust tekitav. Just täpselt see, mida ma vajasin.
Seda on nii raske kindlustada, et ma tahan enne Facebooki või Gmaili mängimist kindlustada. Palun parandage see, et anda sellele 5 tärni
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulacije ichw
See mäng on väga sõltuvust tekitav!!Ja väga hea graafika..Mulle meeldib see mäng nii väga..Jätkake samas vaimus..😊😊😊
suht igav
Restaurant Paradise: Sim Builder Παιχνίδια προσομοίωσης tloc
See on kõige armsam mäng, mida ma kunagi mänginud olen! Mulle meeldivad chibi tegelased ja nende armsad nimed. Kauplused on armsad ja serveeritakse endiselt chibis, isegi kui neid uuendatakse. Mulle meeldib kaupluste uuendamise stiil ja kui armsad on dekoorid! Graafika on hea ja ei jää maha. Armas mäng noortele ja hingelt noortele. Sa väärid 5 tärni!
Mulle lihtsalt meeldib, see on veidi igav, aga ma tahan rohkem nalja
Kontrollige 2 tärni aga kõik mu on hea 5 tärni
See on parim restoranimäng, mida ma kunagi mänginud olen. Soovitan seda soojalt kõigile, kes armastavad restoranimänge.
Ma armastan seda mängu nii väga, see on nii armas ja kõike muud! See sarnaneb Magic School Story'ga, kuid nüüd räägib see restoranidest, mitte koolist ja mulle meeldivad need mängud♡
Ma armastan seda mängu, see on nii armas ja hea mäng, kuid mul on probleem selles, et seal on nii palju reklaame, mis mulle ei meeldi, ja samuti ei ole nii palju teemante, et ma ei suuda missiooni täita, ja kui ma teen missiooni, siis ma lihtsalt hankige 1 teemant, mitte ainult 1 teemant. kas saate lisada veel missiooni ja teemanti
Mulle meeldib, kuidas sellel on redigeerimine ja muud asjad, alustasin seda mängu eilsest saati, nii et annan sellele 5 tärni, sest see on suurepärane ja vaatab inimesi, kes ostavad toitu ja ma tegin suure koha ja mäng on tore
See mäng on lõbus ja näeb välja nagu suurärimees. Mulle meeldib see, sest saan oma koha armsaks muuta . Suurepärane aja tapja, laadige ka see mäng alla, see on lõbus!
imeline mäng! tegelased on armsad ja seda on mängus lihtne teenida.....see on palju parem kui hotellilugu ja kaubanduskeskuse lugu...ainult üks nõuanne kirjutada pildi alla poodide nimed.....aitäh, et lugedes kallid sõbrad....
Ei saa poode uuendada, öeldakse, et start fair, siis läheb üle lvl 2-le. Minu oma ei tööta
selles on palju väga armsaid tegelasi, animatsioone ja muud, kuid sellel on palju reklaame. seega tahaksin anda ainult neli tärni
Võtan selle tagasi, see mäng on ÕUDNE 🤬 see on veeeerrrrrrryyyy laggy Ma ei soovita
See pole nii lõbus, sest kaupluste uuendamiseks peate mitu tundi ootama.
see on väga nauditav. Mul on seda mängides väga lõbus. see on väga armas ja sõltuvust tekitav.
Saate mängida oma aja järgi ja mulle meeldib, et reklaamisüsteem ei anna teile 30-sekundilist reklaami, kui te ei soovi saada teemante. Võite saada mõned võrguühenduseta mündid, mis on SUUR pluss. Lõpetasin paljudest sellistest mängudest, sest ma ei saa oma telefoni kauaks sisse jätta ja kui saan sissetulekut ainult käsitsi puudutades, et neid koguda, muutub see mõne aja pärast liiga jahvatavaks. Hea graafika, head juhtnupud, hea mäng. Mängurakendusele antakse harva 5 tärni, kuid see on üldiselt hästi tehtud.
ABI! ÄKKI EI SAA MA OMA VIIMAST PROTSESSI SALVESTADA! palun paranda! ma juba tasan kioskid 2. tasemele ja ma ei taha uuesti alustada...
Hea kogemus
see nii armas, mulle meeldib ,, mõned reklaamid siin-seal aga hea ikka
See on nii tore rakendus, kuid see oli sõltuvusttekitav mäng, millest mängides on teie meel sellest nii sõltuvuses, et tunnete, et ei saa selle mängimist lõpetada
See on okei