Post by faicourbutogge on Feb 18, 2022 1:48:30 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени ключове ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Dynamons World Role Playing evx
Dynamons World Vaidmenų žaid. jnxw
Поправете грешка. Може би ще дам на тази игра 5 звезди само ако поправите играта
Добра игра, но този път имах проблем, че след всеки мач, който играх, е виси. Моля, проверете ot. И също така, моля, пуснете актуализацията на Klaude castle в тази игра, тъй като всеки път, когато я изтегля, това е основният проблем че не можем да отключим замъка Клауд
Тази игра е невероятна, но искам да актуализирате и да включите повече истории и да отворите kludes castle възможно най-скоро.....моля....... Имам 4 ключа, искам други 2 ключа, но не е възможно тази версия......моля, актуализирайте тази версия възможно най-скоро... Сега отворихте замъка kludes, но завърших търсенето, можете ли да отворите нова зона възможно най-скоро... Моля ....☹️
Това е добра игра и аз всъщност обичах тази игра, но тя има само един проблем klaud castle идва скоро от много дълго време, моля, отворете замъка 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Моля, вие направете нови чудовища и нови земи тази игра е ВЪРХА
Скучна игра, но хубава 🤏
Благодаря ви много за вашата актуализация. Но толкова изостават. Изчиствате лаговете
Приложението се нуждае от повече развитие. Всъщност остава безполезно след епизода на Costa gueta, защото замъкът на klaude все още остава отворен. Дори атаките в играта продължават да липсват, което я прави по-дразнеща и да, по-лоша.
Обичах да играя Dynamons на компютъра, но когато изтеглих приложението, не можах да го накарам да се зареди нито веднъж. Опитах да затворя приложението и да го заредя отново, като изчаках почти 30 минути да се зареди и дори рестартирах устройството си. Нищо не се получи, определено ще деинсталирам dynamons.☹️😡😢
Играйте онлайн oppnant не избира покемон само загуба на време, така че давам 1 звезда
Сега твърде много ме заблуждават, защото моят улов покемон е твърде отчаян. Моля🙏🙏 направете дъно за запазване, в противен случай ще изтрия играта. 😢😥😭😠😡
Teglete mnogo qka igra дава ако moga shte jam 10000000000 zvezdi(:
Имам проблем с тази игра, че новото място не е отворено, когато се отваря, моля, отворете го
Много хакери в тази игра. Така че, моля, забранете хакерите, тази игра е пълна с хакери, моля, актуализирайте тази игра, моля, добавете нова област
Твърде трудно да получите динамони от високо ниво и твърде скъпо за закупуване на m.t krembo с монети в играта
World of Tanks Blitz Stratégie btn
Използвам mobicel, когато вляза, се зарежда до 100 процента, след което пише play и след това излиза от приложението
Това е страхотна игра, моля, правете бързи актуализации, защото няма актуализация, така че това не е добре, давам 3 звезди, защото няма бързи актуализации
Старата версия е много добра за възпроизвеждане, но сега новата е дори по-лоша от по-старата блещукане, тъмен екран и дори се връщам на началния екран, но музиката на играта идва във фонов режим, наистина създателят на играта трябва да поправи това. Накрая ужасен бъг😱😱
Много интересна игра в началото, но когато трябва да вземем последните два древни ключа, те винаги казват, че идва скоро, моля, направете нещо, за да можем да намерим последните два древни ключа и да победим човека, който има последните два древни ключа, чието име съм забравил. Моля, актуализирайте. ще бъда много благодарен. Благодаря ти.
Яко
Играта е фантастична, но на последно ниво показва, че идва скоро, така че моля, актуализирайте играта, ние искаме да играем последна битка
Тази игра беше добра, но не сте сложили в замъка klaude. Аз съм на това ниво и не мога да играя нищо. Сега завършвам само зона, която не е малко забавна. Много изоставания в битка онлайн зона. Тази игра сега е ад. Не мисля, че си поправил никакви грешки, човече. Те все още са там. Моля, просто изградете thd klade castle
всеки път, когато моите динамони бъдат ударени, те пропускат и играта е толкова скучна
Най-лошата игра, която съм играл, но с невероятна графика. Отнема много време. И след известно време игра и разказва, че скоро идват нови неща.. По-лошо. Няма актуализация от 2017 г.
наистина е добра, но разбирайте, че динамоните не могат да се развиват и частта hustle се отваря, все пак чакам около 1,8 години или така, моля, заменете тази игра, която не дава, защото динамоните не могат да се развиват, а 1 звезда не защото hustle inst все още се отваря, ако аз питам твърде много, моля, просто отключете шума, тогава със сигурност ще ви дам 5 звезди, моля, моля, моля
Как мога да актуализирам, за да отворя замъка klaude, имам нужда от отговор на 18 декември 2021 г.
Играта се срина, когато победих възрастната жена в Winterdale, в резултат на което тя изчезна и не даде бисквитката. Сега не мога да завърша зоната. Моля, поправете. редактиране: с новата актуализация 30-секундните реклами на всеки 2 минути игра правят това невъзможно за игра
давам ти 2 звезди. Тъй като няма актуализация за klaude castle. В противен случай прекрасното. Актуализирайте играта quivkly. Моля моля моля!!!!!!!
Израснах с предишните версии на тази игра и все още я обичам и до днес. Въпреки че причината да му давам 3 звезди е, че чакаме достъп до замъка на Клауди вече десетилетие и е малко тъжно, tbh. Отново играта е невероятна, но наистина трябва да се актуализира :/
Хубава игра, но понякога има забавяне (поправете го)
Dynamons World የሚና ጨዋታዎች txaw
Играта е страхотна най-добрата игра, но мисля, че ни правите на глупак. Изминаха повече от две години на четене, че скоро ще се появи в този замък, но все още не са дошли, няма повече забавление, след като завършите цялата игра, защото битката с шефа ви дава кристал за повишаване на нивото и няма повече шеф, който не можем да покачваме нашия демон и всичко, което можем да направим, е да се бием със същия този див демон, който прави тази игра скучна, моля, моля разработчика да донесе актуализация скоро, защото тази игра е една от любимите ми игри
Тази игра е много хубава. Ето защо давам две звезди Bit има един проблем, когато отидох при дракон, има само един дракон и когато хвана, няма да дойде два пъти и те не са тревен дракон и воден дракон
Деинсталирах и преинсталирах приложението, но цялата информация за акаунта ми беше изтрита, включително покупките ми в приложението. Имейлът за поддръжка е неактивен. Бях развълнуван от новата актуализация, така че това е голямо разочарование.
Обичам тази игра толкова... много.....
Играта е много хубава и атрактивна, също така минава страхотно време, но едно нещо, което липсва е редовните актуализации, моля, изпратете актуализация на играта. За да можем да получим повече светове за изследване. Така че, моля, изпратете актуализация на играта, за да можем замъкът на Ply klude
Ако решите този проблем, ще дам 5 звезди, мисля, че трябва да дадете опция за влизане от Facebook и други
Поправете проблема с изоставането